Sommer- / fritidsbolig / taghybel på vingård nær Gilleleje – for den lille familie, livsnyderne, skribenten eller ……

70 m2 hyggelig lejlighed på 1. sal i hovedbygning – med udsigt over vinmark, frugthave og det åbne land ved Søborg Sø. Spisekøkken med opvaskemaskine, soverum med dobbeltseng (+ evt. ekstrarum med 2 sovepladser), opholdsstue , toilet med karbad – og trådløs Internetforbindelse samt fri adgang til udearealer i blomsterhave, vinmark, æblelund og bærhave.   

“Stendyssegård” ligger mindre end en times bilkørsel fra Københavns centrum – og i cykelafstand til Gilleleje Havn, Dronningmølle badestrand, Munkeruphus, Gribskov, flere golfbaner,  og masser af andre oplagte udflugtsmål i sommerlandet.

NB: Vi udlåner gerne vores cykler, hvis du/I vil inspicere havnestemningen i Gilleleje eller Nationalpark Kongernes Nordsjælland og lokalområdets øvrige attraktioner og natur  – ligesom vi også gerne inddrager jer i gårdens produktion af druer, most, cider og vin  (med / uden bobler).

Se meget mere om Gillleleje på Visit Nordsjælland.

YDERLIGERE OPLYSNINGER: Jens Østergaard  på jens@dyssen.dk eller telefon: 26 73 07 47

 

 

 GÅR TUREN TIL ITALIEN?

Vi har været på sensommertur i Norditalien med fokus på Barolo og de øvrige vinområder i Piemonte.
På rundturen i den smukke norditalienske region havde vi – både før turen og undervejs – meget glæde af  ”PIEMONTE – drømmen, huset & livet”  (Erik Bjørn & Jesper Remos 300 sider kærlighedserklæring).
Hvis andre får lyst til at udforske herlighederne på de kanter, kan vi absolut anbefale følgende unikke overnatningsmuligheder:

 RINALDI, Monforte d’Alba, Piemonte

I Lone og Hugo Wille Tietze store gennemrestaurerede landhus med egen vinmark og fantastisk udsigt over de sirligt opbyggede Barolo-marker er der rigelig plads til den store families udfoldelser – både på grunden og som udgangspunkt for ekskursioner til egnens vingårde og en smuttur til Torino. I kan se meget mere om stedet, huset og omgivelserne på www.rinaldi.dk

B&B ”M’aMi”, Monastero Bormida, Piemonte

Højt oppe på en bjergside – nær Acqui Terme og cirka en km fra byen Monastero Bormida – sørger Maurizio for gæsternes velvære i sit B&B ”M’aMi”, når han i sommermånederne holder fri som turnerende koncertarrangør og pianist. Fra de store værelserer der en fantastisk udsigt over dalen med maleriske vinmarker og nøddelunde. Det delikate, veltilberedte morgenbord med lokale specialiteter (herunder frisklavet omelet) blev ofte akkompagneret af Maurizos dæmpede flygelspil. Han berettede gerne om områdets særlige lokaliteter – og etablerede også gerne direkte personkontakt til nøglepersoner. Se mere på www.mamimonastero.it/

SAORGE, Frankrig

Nær den fransk / italienske grænse – cirka en times kørsel fra Nice (sidste del ad snørklede serpentinerveje) – ligger byen Saorge klistret på bjergsiden med en fantastisk udsigt over dalen med en kraftigt brusende flod. Her udlejer Vibeke og Niels deres charmerende byhus med tilhørende olivenlund. Se mere om stedet på www.saorge.dk