Ekskursioner og foredrag om
frugtavl, vin-, most- og ciderproduktion, byggeri og meget mere

Foreløbige aktiviteter sommer og efterår 2017

 

 

Fra havens frugt – til most, cider og vin

  • Æbler, vin og bærbuske i haven – en fryd for øjet og nydelse for maven
  • Om dyrkning, vækstforhold, beskæring og podning
  • Dansk frugt i madlavningen
  • Fremstilling af most, cider og vin – klargøring, presning og gæring af druer, bær, æbler, og årstidernes øvrige frugt
  • Kom selv i gang – få rådighed over “Dyssens mosteri”, når du skal moste egne bær og frugter

Foreløbigt program:

Fredag kl. 19-21: Introduktion og smagsprøver

Lørdag kl. 12-16: Aktiviteter i vineriet

Sted:
Stendyssegården
Hillerødvejen 120
3250 Gilleleje

Pris:
kr. 500,-

Yderligere info følger. Der tages forbehold for mindre prisændringer.

 

Spiselige svampe – i naturen omkring os

  • Inden svampejagten
  • Hvilke særlige kendetegn skal man gå efter – i haven, på marken og i skoven – for at få de gode spisesvampe med hjem
  • Med kurven på armen og blikket mod skovbunden
  • Fif og inspiration til at udnytte “jagtudbyttet” og få de bedste oplevelser i både køkkenet og ved spisebordet

Sted:
Fredag:
Stendyssegården

Hillerødvejen 120
3250 Gilleleje

Lørdag:
Gribskov

Pris:
kr. 500,-

Yderligere info følger. Der tages forbehold for mindre prisændringer

 

Yderligere oplysninger og tilmelding

Jens Østergaard

E-mail: jens@dyssen.dk