FEJØ CIDER – produceret på 12 udvalgte økologiske cideræblesorter fra Fejø
Fejø Cider 2015 – Demi-sec/halvtør, økologisk
Orangegylden, let mousserende. Perfekt til aperitif. Sødme og let bitterhed.
Alkoholindhold: 4,3 %
Fejø Cider 2015 – Sec/tør, økologisk
Orangegylden, let mousserende. Perfekt til måltidet. Let bitter.
Alkoholindhold: 5,0 %
Fejø Cider 2016 – SuperG – Demi-sec/halvtør, økologisk
(i salg fra april 2017)
Strågul, let mousserende. Stor sødme og syre.
Perfekt til dessert og ost – og før og efter måltidet
Alkoholindhold: 4,3 %
Fejø Cider 2015 – Demi-sec/halvtør, økologisk
Orangegylden, let mousserende. Perfekt til aperitif. Sødme og let bitterhed.
Alkoholindhold: 4,3 %
Fejø Cider 2015 – Sec/tør, økologisk
Orangegylden, let mousserende. Perfekt til måltidet. Let bitter.
Alkoholindhold: 5,0 %
GASTRIK – økologisk, karamelliseret cidereddike sirup
Traditionelt bruges gastrik til at ‘peppe’ saucen.
Denne håndlavede eddikesirup på ægte cideræbler er ligeledes formidabel i salatdressinger, i gryderetter og til wok-mad.
En perfekt værtinde gave.
Pris (250 ml): 60 kr./stk.
3 flasker: 150 kr.
“Cider i Europa”
En fortælling om glæden ved ciderproduktion, om en kultur båret af ildsjæle, og om gastronomi i smukke landskaber.
Tekst: Jeppe Gents – Foto: Sara Gents
207 sider – rigt illustreret
KONTAKT
Birthe Reumert
E-mail: birthe.reumert@gmail.com
Telefon: 26 129 129