Lørdag den 11. december 2021 kl. 11-16

   

Ekskursioner og foredrag om frugtavl, produktion af vin, byggeri og meget mere

Foreløbige aktiviteter I forår og sensommer

Fra havens frugt – til most, cider og vin

  • Æbler, vin og bærbuske i haven – en fryd for øjet og nydelse for maven
  • Om dyrkning, vækstforhold, beskæring og podning
  • Dansk frugt i madlavningen
  • Fremstilling af most, cider og vin – klargøring, presning og gæring af druer, bær, æbler, og årstidernes øvrige frugt
  • Kom selv i gang – få rådighed over “Dyssens mosteri”, når du skal moste egne bær og frugter

Aftenintroduktion og praktiske aktiviteter i vineriet

Spiselige svampe – i naturen omkring os

  • Inden svampejagten
  • Hvilke særlige kendetegn skal man gå efter – i haven, på marken og i skoven – for at få de gode spisesvampe med hjem
  • Med kurven på armen og blikket mod skovbunden
  • Fif og inspiration til at udnytte “jagtudbyttet” og få de bedste oplevelser i både køkkenet og ved spisebordet

Aftenintroduktion og guidet skovtur i Gribskov med erfaren svampeekspert   Yderligere oplysninger og tilmelding Jens Østergaard E-mail: jens@dyssen.dk