Lørdag den 11. december 2021 kl. 11-16
Ekskursioner og foredrag om frugtavl, produktion af vin, byggeri og meget mere
Foreløbige aktiviteter I forår og sensommer
Fra havens frugt – til most, cider og vin
- Æbler, vin og bærbuske i haven – en fryd for øjet og nydelse for maven
- Om dyrkning, vækstforhold, beskæring og podning
- Dansk frugt i madlavningen
- Fremstilling af most, cider og vin – klargøring, presning og gæring af druer, bær, æbler, og årstidernes øvrige frugt
- Kom selv i gang – få rådighed over “Dyssens mosteri”, når du skal moste egne bær og frugter
Aftenintroduktion og praktiske aktiviteter i vineriet
Spiselige svampe – i naturen omkring os
- Inden svampejagten
- Hvilke særlige kendetegn skal man gå efter – i haven, på marken og i skoven – for at få de gode spisesvampe med hjem
- Med kurven på armen og blikket mod skovbunden
- Fif og inspiration til at udnytte “jagtudbyttet” og få de bedste oplevelser i både køkkenet og ved spisebordet
Aftenintroduktion og guidet skovtur i Gribskov med erfaren svampeekspert Yderligere oplysninger og tilmelding Jens Østergaard E-mail: jens@dyssen.dk